torstai 28. huhtikuuta 2011

Kuulumisia pitkästä aikaa

Ensiksi pahoittelut laiskuudesta kirjottamisen suhteen... Nyt lupaan ottaa itteeni niskasta kiinni ja vaihtaa pian myös ulkoasun kesäisempään :)

Viime kirjoittamisen jälkeen ollaan oltu vissiin kahdessa mätsissä ja molemmissa PUN ei sij, mutta upealla käytöksellä! Nykyään Papu osaakin jo ravata hienosti edellä uudella snakella. Karva ei kuitenkaan taida tehdä tuomareihin vaikutusta (karvanlähtö ja virallisiin viikko!) ja mitteleitä on aina enemmän kuin Papu mätsäreissä...

Agilityssa on tapahtunut paljon edistystä! Poika osaa mennä jo tosi puhdasta ja NOPEAA rataa, alla parin viikon vanha agipätkä, jossa radasta vaan 1/4 osa... Jotain kumminkin :) Nyt Meirän halli jäi kesätauolle, toivottavasti päästään johonkin muualle treenaan... Mölleihinkin olisi tarkoitus suunnata heti kun lähelle tulee :)


Pari päivää sitten Papu heitti talviturkinkin veks, kun ulkona oli yli 20 astetta!

Ei kai tässä muuta nyt sitten, tällä viikolla ois vielä pari mätsäriä ja ens viikolla myös yksi ja ensi viikolla myös TAMPERE KV!! Jännittää kauheesti, kun koira pitää viedä kaljuna näytille...no...voisi se  pahempikin olla :)

Terv. Milla & Papu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti