maanantai 25. heinäkuuta 2011

Kehäkettu menossa taas

Yllättykää; oltiin viikonloppureissulla näyttelyssä :P Lähdettiin Sannan kanssa torstaina junalla Hyvinkään asemalle, josta Liisa äitinsä kanssa haki meidät. Mentiin siitä suoraan Luken toko- ja agitreeneihin. Papua vähän treenailtiin siinä, jos se ei näyttelyissä pärjää niin eipähän oo treenien puutteesta kiinni :D Siitä mentiin sitten Liisalle ja Papu oli hienosti kahen isomman uroksen kanssa koko loppuviikon.

Perjantaina mentiin Open showhun, mä junnuihin Lassilla ja Papu turisteeras. Toisella oli niin kuuma että lauantaina sitten oltiin kunnolla varauduttu jäisillä vesipulloilla ja märällä rätillä jne. Papu meni junnulainaan Sannalle ja he sijoittuivat hienosti JH3/11 Papun pikku sähläilystä huolimatta ;) Onnea !

Papun ja Sannan JH3 pose

Sunnuntaina oli Papun rotukehä, jossa nuorissa uroksissa oli kaksi, Papu ja Krispesan Gilbert Glimmer ja uroksia yhteensä 10. Tuomari jakoi siinä pari H:ta ja EH:ta, pääasiassa kuitenkin ERI:ä. Molemmat nuoret urokset saivat erin. Papu mitattiin pöydällä 39cm, joten olin vähän allapäin, ja tuomari (Tino Pehar Kroatiasta) sanoi mulle, että "Nyt menkää ympäri ja hymyile samalla!" :D Papu voitti luokkansa ja sai SA:n. PU-kehässä oli seitsemän tai kuusi koiraa ja Papu PU3 ja sai toisen SERTin!!

Lisäks mentiin junnukehään, samassa paikassa oli dallujen erkkarissa junnut, joissa ilmo paikan päällä. Osallistujia oli 16 ja olin Papun kanssa JH5 ♥ Perjantaina sitten taas lähtö, tällä kertaa Sannan porukoiden kans vaunulla Poriin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti