maanantai 22. elokuuta 2011

Kouvola ja Heinola

Lauantaina oli Kouvola KR, jonne mentiin Hämeenlinnan ja Riihimäen kautta Jullen kautta. Mentiin perjantaina Sannalle yöks, ja lauantaiaamuna suuntasimme Riihimäelle, josta saatiin Siniltä kyyti Kouvolaan. Kisasin junnuissa Sulo-mittelillä, ihana poika <3 Ihan hyvin se meni, vaikka poika olikin vähän mamman perään ja mä jotain säädin. Päästiin 10 parhaan joukkoon ja sain vaihtokoiraksi isovillakoiran. Se ei antanut koskea itseensä, joten seisotin vapaasti, joka meni ihan hyvin. L-kirjaimessa mulla oli liian kova vauhti ja meinasin mennä tuomarin ohi :D Tiputtiin siiten siinä vaiheessa. Mutta tyytyväinen oon :)


Lähdettiin kuudelta aamulla ajelemaan Heinolaan iskän kyydillä Jullen kanssa. Papun luokassa oli kolme koiraa, uroksia yhteensä 15 ja narttuja 5. Papu ja toinen luokastaan sai ERI:n, yksi EH:n. Papu hienosti voitti luokkansa ja sai SA:n! PU-kehässä oli varmaan seitsemisen koiraa. Kun Papu laitettiin ykköseksi, olin niin iloinen! Tuomari tuli onnittelemaan ja sanoi: "It's a little bit big, but very lovely". Kaiken kukkuraksi Papu oli ROP!


ROP Kultajyvän Kahvi Kehrä
VSP Thomdy Dom's Emperatriz Tizz
 Junnut alkoi yhdeltä, ja kisasin havannankoira Pipsalla. Pipsa ei oikein tahtonut liikkua ja oli mamin perään, mutta mielestäni meni silti ihan hyvin! Päästiin sitten jatkoon ja sain vahtokoiraksi astetta isomman kaverin; irlanninsusikoiran. Mutta ihan hyvin semeni, Bea antoi asetella aika hyvin ja liikekin meni ok, vaikkakin vähän laiskasti. Loppujen lopuksi sijoituimme Pipsan kanssa viidenniksi! Anni kisas Papulla ja he pääsivät kahdeksan parhaan joukkoon :) Oli tosi kiva viikonloppu kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti