maanantai 1. elokuuta 2011

Uskomaton viikonloppu!

Perjantaina lähettiin Poriin leirintäalueelle vaunulla telttaileen Sannan kanssa. Papu oli teltassa yllättävän rauhallisesti, yöllä parit ohikävelijät oli pakko räksyttää ;) Käytiin perjantai-iltana Yyterin hiekkarannalla kuvaamassa dogeja (Papua ja Lottaa). Siinä pari yhteiskuvaa, luimukorvapapu ei ollut oikeen posetuulella.



Lauantaina mentiin Pori KV:seen junnuihin, mun piti mennä espanjanvesikoiralla, mutta päädyin sitten Papuun. Papu oli jo Sannalla nuoremmissa lainassa (JH5/13) joten oli aivan poikki. Meillä tuloksena silti JH4!(/18) Oltiin loppuun asti nlypaikalla, ostin Papulle sellasen kansion mihin saa sen paprut yms ja uuden kultasen snaken, vanha meni eteenpäin Ruskalle ;)

Sunnuntaina suunnattiin sitten rotukehään ilman sen suurempia jännityksiä....ennen kuin tajusin kehien menevän täydellisesti päällekäin! Lisäksi junnutuomari oli lievesti sanottuna outo :D Nomutta, Leea Papun kanssa JH4/21 osarissa! Mä kisasin dandiella, ei sij/28. Anni oli kerennyt pyörähtää nuorten luokassa jo Papun kanssa kerran ympäri ja seisottamaan, oli tuomari kuulemma lupaavasti kattonut :) ehin kuitenkin ite esittämään loppuun. Nuorten luokassa oli neljä koiraa, uroksia yhteensä 12 ja narttuja 13 (?). Papun tuloksen yllätti; eka rop kera sert ja cacib !!




 
Ryhmäkehässäkin käytiin, yllättävän hyvin poika jakso loppuun asti :) Sijoitusta ei tietystikään odotettu, varsinkin kun tuomarina Marja Talvitie :P Perjantaina tai viimeistään viikonloppuna tulee sitten tekstiä koiraleiristä, jonne lähtö tunnin päästä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti