perjantai 25. marraskuuta 2011

Jyväskylä KV + silmä- ja polvitarkki!

See Katriina Mäenpää.
Perjantaina lähdettiin Jullen ja Kassun kanssa junalla kohti Jyväskylää. Lauantain rotukehä vähän jännitti, Pappenilla karvanlähtö ja tuomarista ei mitään tietoa... Perjantai löhöiltiin hotellissa, Papu oli ensin vähän stressaantunut mutta sitten rauhoittui :)
Lauantaina aikainen herätys aamupalalle ja näyttelyyn, jossa junnut ja rotukehä meni sitten päällekäin... No, keskityttiin rotukehään jossa Pappen käyttäytyi vähän laiskasti luimukorvillaan. Mutta perushyvin esiintyi ja liikkui :) Tuomari sanoi pöydällä että koira on aika kookas ja mittasi,  tuloksesta en sitten tiedä :D Erin sai silti, johon ollaan tyytyväisiä vaikka sa:kin olisi kelvannut... :)

Julle ehti Papun kanssa junnukehään, kun kisaa nuoremmissa, hienosti JH2/28! Korvat oli tuomarinkin mukaan ainoa huono asia, pystypystypysty ja kaiken maailman lotinat Papulle ei enää tunnu auttavan muilla kuin mulla :D
Juliana Pirttisalo JH2
Kuva Katriina Mäenpää
Upee kalju Papu <3


Sunnuntaina Papu oli Noora Roinisen kanssa vanhemmissa ilman sijoitusta ja itse kisasin tällä kertaa Pipsa-havannalla. Pipsa oli hieman omistajan perään, mutta meni silti ihan hyvin! Pääsimme jatkoon, muttemme sijoituksille asti.




Torstaina Papu kävi porukoitten kanssa silmä- ja polvitarkeissa ell Pärnäsellä. Oli kuulemma silmiä tarkistaessa aluksi rimpuillut, ja sille oli jouduttu laittamaan kuonokoppa...Jotenkin tosi epäpapumaista... Mutta pääasia että homma meni sitten hyvin :) Silmät ja polvet todettiin täysin terveiksi, jee! Kasvattaja oli sanonut että nyt sitten koira jalostusuroslistalle, täytynee tässä jossain vaiheessa... ;)

2 kommenttia:

  1. haastoin sinut :---)
    http://ccocoaa.blogspot.com/2012/01/sain-haasteen.html

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan oloinen blogi ! Kirjoitat tosi selvästi. Jos kiinnostaa niin käyppä katsomassa mun blogi ? :)

    http://meandmydreamdogs.blogspot.com/

    15vuotias tyttö kirjottelee koiristaan, näkemyksistään niiden koulutuksessa sekä siinä sivussa muistakin elukoista ja itsestään.

    VastaaPoista