perjantai 25. marraskuuta 2011

Viron reissu!

Ei, en pahasti myöhässä kirjota...

Pappen starttasi Virossa Tarton KV:ssa ulkomaannäyttelyt. Hieno reissu oli kaiken kaikkiaan, koiranäyttelyt vain osa sitä ;) Perjantaina lähdettiin porukoiden ja Sannan kanssa matkaan. Lauantaina ekaa kertaa kehään....jännitys oli iiiiso kun tuomarin piti olla kamalan tarkka hampaista ja kaikesta. Mutta ei ollut...tuloksena nimittäin ROP kera SERTin ja CACIBin!!!!

Kisasin junnuissa kultaisella noutajalla, joka oli hieman hämillään isossa kehässä. Emme sijoittuneet, mutta taas lisää kokemusta itsellä ja koiralla :)






Sunnuntain tuomarista ei ollut mitään tietoja, joten jännitti todella paljon mennä kehään. Papua vastaan kilpaili sama uros kun eilenkin, monen maan valio, muttei viron. Tänään oli toisen uroksen vuoro voittaa, Papu näin ollen PU2 ja CACIBiksi vahvistuva vara! Esitin myös ruskean junnumittelin, joka sai rungon pituuden takia EHn. Kisasin Papulla vielä junnuissa ja ihme kyllä Papu ei ollut moksiskaan vaikka joutui kehäilemään isossa kehässä. Väsynyt Pappe oli oikein etevä ja sijoituimme yli 20 kilpailijasta neljänsiksi!

Upee reissu, kaikki tarttu matkaan mitä toivottiin! Serti ja cacib, plussana toinenkin <3  Seuraavaksi täytyy suunnata vissiin Latviaan, saa nähdä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti