perjantai 11. maaliskuuta 2011

Hammastarkastus

Eilen Tampereella eläinlääkärikeskus Reviirissä oli hammaspäivät ja hampaiden tarkastus maksoi vain 1e! Käytiinpäs sielä sitten Papun kanssa, ja kaikenlaista tarttui alennuksista mukaan... :D

Paikalla oltiin viiden aikaan ja porukkaa oli melko paljon, olisiko ollut neljä kissaa ja kuusi koiraa. Porukka kuitenkin vaihtui koko ajan, toiset lähti ja uusia elukoita tuli.

Jouduttiin odottelemaan n. tunti ennen kuin oli vuoromme, ja odotustilassa Papu oli hiukkasen levoton kaveri... Välillä makaili, mutta myös vinkui. Siinä samalla punnitsin Papun ja poikahan on hoikka tapaus; 8.8kg!

Kun päästiin huoneeseen sisälle, nostin Papun pöydällä ja raukka parka oli hiukan peloissaan uudesta paikasta. Eläinlääkäri oli tosi ystävällinen ja Papu rohkaistui siinä sitten. Antoi tapansa mukaan tutkia tosi nätisti ja siinä siten el totesi saman asian, jonka olen itsekin huomannut, eli hammaskiveä oli molemmin puolin samassa hampaassa. Mutta sitten se totesi jotain mitä en ollut huomannut; kaksi hammasta puuttuu, toinen vasemmalta ja toinen oikealta ylärivistä. Kysyin että haittaako tämä näyttelyitä ajatellen, jos on tiukka hammastuomari ja sanoi ettei pitäisi olla kovin tärkeät hampaat kyseessä, mutta varmaksihan ei voi sanoa. :) Niin pienet hampaat oli kyseessä, ettei niitä hevillä huomaa. Kaiken kaikkiaan meni siis hyvin, el antoi paljon vinkkejä pitää hampaat puhtaana ym!


Eläinlääkäri Noora Naaralainen antoi kotiin tälläisia terveisiä:

Papulla hieman hammaskiveä ja plakkia yläkulmureissa. Muuten suu siisti. Nyt panostetaan kotihoitoihin: harjaus, Oral Bar -puruluut. Suukontrolli 6kk sisään.

Mukaan tarttui vielä kaikenlaista, 19e meni kaikenkaikkiaan, jota en pidä ollenkaan pahana, koska ilmaiseksi saatiin esitteitä, kissat & koirat kalenteri, muistilappuja, karvanpoistorulla ja ruokanäytepussi ja ostimme sitten vielä 28 puruluupackin ja hammashoitopaketin (hammasharja x2 ja tahna).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti