maanantai 14. maaliskuuta 2011

Viikonloppu

Eilen oli tarkoitus kirjoittaa, muta jälleen kerran vähän jäi... :D

Lauantai:

Sanna ja Lotta tuli meille junalla päivällä, joten Petsien TOKO-tapaaminen jäi tällä kertaa väliin. Papu oli tosi innoissaan uudesta kaverista, vaikka onhan ne nyt nähnyt mätseissä yms. Lotta oli kyllä niin pieni, että meinasi välillä jäädä Papun jalkoihin, varsinkin herran...yritysten jälkeen ;D Kaikenkaikkiaan meni kivasti. Yhteiskuvaa koitettiin ottaa, mutta koirat ei oikein keskittyneet yms, joten tällä kertaa yhteiskuvaa ei tule :D

Sunnuntai:


Mätsäri Loimaalla! :) Ajomatkaa oli tosiaan 1,15min, mutta lähdettiin kun ei lähempänäkään mätsiä ollut ja näkipähän eri ihmisiä ja koiria kun Tampereen seudulla mätseissä. Papu oli aika hullu paikalla, olihan kyseessä maneesi, jossa oli 'ihania' tuoksuja... Kyllä se kuitenkin sitten ihan OK:sti meni.

Ensiksi oli JH, johon menin Papun kanssa ja tulos oli JH5, vaikka koira olikin levoton ja omistaja sääti. Parikehässä Papulla meni ihan hyvin ja se sai punaisen, punaisten kehässä oli selvää levottomuutta ja samassa kehässä oli myös toinen mitteli, Niitti. Sijoituttiin neljänneksi (/21) ja Niitti veti ykkössijan ja oli vielä BIS3! Bella mitteli oli SIN1 (mittelit jytäs :P) ja  BIS6. Bertta oli SIN4 ja Lotta SIN ei sij. Ihan hyvin meni paikasta huolimatta koko porukalla (:
Kuvat (c) Sanna!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti