sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Sekoilua.

Herrojen yhteiskuva :)
Torstai
Vihdoin tavattiin Valto ja Elli! (; Mentiin Papun kanssa Meirän halliin, sielä oli pari tyyppiä agikentillä, joten mentiin toko-kentälle. Kun Valto ja Elli saapuivat, yritin saada Papun rauhoittumaan (uusi tuttavuus=sekokohtaus) ja kun se jotenkin onnistuin niin testasin seisottaa Valtoa. Papu ei ollut järjestelyyn oikein tyytyväinen, kun joutui vaan olemaan A-esteeseen kiinni sidottuna ja niimpä haukkui siinä yksikseen. Testailujen jälkeen siirryimme agikentälle ja järjestin sielä ihan kivan agiradan. Papulla oli taas esitys päällä, kun toinen koira oli katsomassa, joten se meni aika lujaakin ja teki parikin nollarataa omistajan sekoiluista huolimatta! :) Uskaltaiskohan sitä jo kohta lähtee kisoihin...

Kun Elli ja Valto lähti, jäätiin me Papun kanssa hallille vielä Bertan, Julianan, Sannan ja Lotan kanssa toko-kentälle. Poika sekosi heti kun näki Bertan, sillä oli juoksut oikein kunnolla nimittäin päällä. Papu oli ihan hullu, haukkui ja vinkui ja meni Bertan selän päälle - parempi ratkaisu oli ehkä kuitenkin viedä se kotiin? :D Niimpä iskä haki Papun ja mä jäin muiden kanssa hallille.

Jäin kahdeksi yöksi Julianalle yöksi, joten minulla ei ole minkäänlaista hajua mitä Papu perjantaina teki... :D Todennäköisesti sillä oli ihan peruspäivä.



 
Papu ja Ruska
Lauantai:
Aamulla haettiin Papu kotoa ja lähdettiin Hakametsän parkkipaikalle petsieläisten tokotapaamiseen. Paikalle pääsi kuitenkin vain Ruska, Mona, Bella ja Ice omistajineen ja sitten Juliana ja minä +Papu . Bertta ei tullut sekoittamaan muiden päitä juoksuillaan. Alussa oli sen verran aikaa, että mentiin koirapuistoon. Sielä oli melko paljon koiria ja Papu käyttäytyi tyypillisesti; hauhauhau. Mutta kiltti poika oli :) Sitten kun kello oli lähempänä 13, mentiin parkkipaikalla odottelemaan muita. Siinä välissä otettuun pariskunnasta yhteiskuva <3 Kun Mona ja Bella (welsh corgi pembroke ja tiibetinspanieli) tulivat paikalle, päätimme mennä viereiselle "hiekkakentälle". Pian Ice (siperianhusky) tuli ja alettiin treenaamaan... Tai no öhh... :D Tokotreeneistä tuli lähinnä näyttelytreenit, ravattiin ympyrässä ja seisotettiin koiria, toiset tutkivat niitä välillä :) No mulla ei ainakaan ole valittamista.
Tämän jälkeen mentiin vielä koirapuistoon ja porukka oli vaihtunut aika paljon. Isojen puolella oli paljon porukkaa ja mentiin pienten puolelle. Ruskakin tuli sinne sitten kun Papu haikaili vaimoaan isojen puolella :D Kivastihan sielä meni :)
Oranssiruskeat koirat koirapuistossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti