keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

"Kato, mä lennän"

Tänään aamulla Papu söpöili niin paljon (yritti varmaan saada mut jäämään kotiin koulun sijasta), että oli pakko ottaa kuvia vaikka meinas kiire tullakin ;D


Kun pääsin kotiin, poika halus kauheesti leikkiä...Olin niin iloinen; lelujen piilotus on ajanut asiansa :D Oon tosiaan piilotellut leluja kaappiin, että Papu oppis arvostaan niitä kun ei ole joka puolella.

Ulkona oli niiiin hieno ilma, että aattelin lähtee viiden maissa kameran ja koiran kanssa mettälenkille. Aurinko paisto niin ihanasti...Papu kuitenkin päätti jäädä pihaan pyöriin lumihankeen, niin heitin sille sitten lumikökköjä lumipenkkoihin ja poika oli taas ihan sekaisin. Kuvia sekoilusta tuli roppakaupalla, toinen oli niin onnessaan. Omistaja lähinnä sen takia, että Papu ei yrittänyt kertaakaan karata ja aurinko paistoi vielä kuudeltakin ! <3 Tässä teille erittäin laadukkaita (kröhöm....) liitokuvia!
Erittäin kaunis tausta juu...ja nyt
ei voi edes sanoa että onneksi koira edustaa :D
Se nappaili lumipalloja ihan hulluna.

Klikatkaa kuvat isommiksi niin ne on edes jokseenkin parempilaatuisempia! Tuo viimeinen yritti olla kaiken shown keskellä poseerauskuva, mutta herraa otti silmiin ja kameran asetukset oli päin honkia. Joku päivä tässä vois mennä kuvaileen johonkin muualle kun omaan kotipihaan, taas vaihteeks...Alisella ei oo tullu käytyä koko talvena, oiskohan se mitään... (; Kuka tietää, muistakaa seurata blogia niin tiedätte mitä tulevan pitää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti