sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Helsingin reissu

Lähdettiin perjantaina yhden jälkeen junalla Tikkurilaan. Junamatka sujui ihan kivasti, häkkiä ei mahtunut levittämään ja vieressä oleva kääpiöpinseri kiinnosti vähän Papua, mutta muuten meni kivasti.

Tikkurilassa meitä vastaan tuli Nea ja Lassi ja siitä menimme autolla Helsinkiin. Ihan ensin koirat vähän ärisivät toisilleen, uroksien välisiä juttuja... ;) Lenkillä jo rauhoittuivat ja lauantaina eivät välittäneet toisistaan enää juuri yhtään :D Eli paha sanoa tykkäsivätkö toisistaan vai ei...

Sunnuntaina lähdettiin sitten junalla taas kotia kohti, lemmikkivaunussa ei ollut kuin kaksi ihmistä meidän lisäksi, ei yhtään eläintä. Näinpä mahtui hyvin levittää häkin. Osan matkasta Papu vähän vinkui kakkahädän (:D) takia, mutta suurimmaksi osaksi nukkui, samoin kuin omistajakin syömisen lomassa :D Seuraavan kerran näemme Nean ja Lassin toivottavasti Nokialla, kun on mätsäri. Jos he eivät tänne silloin pääse, näemme todennäköisesti sitten Helsingin pentunäyttelyssä. Kiitos mukavasta viikonlopusta Nea ja Lassi! :)

1 kommentti: