sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ystävänpäivä Match Show 12.2.

Jälleen kerran mätsäilemässä! :) Paikkana oli jäätävän kylmä treenihalli, mutta onneksi pakkanen ei noussut yli 15 asteeseen ja mätsäri järjestettiin.

Matkassa jälleen Bertta ja hänen omistajansa sekä Ruskan omistajat, tällä kertaa ilman koiraa juoksujen takia ;) Mätsärissä järjestettiin myös Junior Handler, johon tietysti osallistuin kun pian olisi jo tarkoitus mennä virallisiinkin.

Ihan ensimmäiseksi oli siis JH. Osallistujia siinä oli yhdeksän. Papusta kyllä huomasi, että sillä oli kylmä, koska se kumarsi krran kehässä vaikka piti seistä. Huonoon aikaan aloin opettmaan sitä sille, kenties...? :D  Kuitenkin ihan hyvin keskittyi, liikkui himan takeltaen koska oli ahdasta, mutta kohtuullisen kivasti meni ja tuloksena meillä oli JH2, johon ollaan erittäin tyytyväisiä. Lisäksi oli mukavaa kun tuomari sanoi, että kannattaa ehdottomasti mennä Papun kanssa virallisiin Junior Handler kisoihin. Kyllä kyllä, niin vielä teenkin...

Sitten oli Bertan kehä, ja hän sijoittui hienosti SIN4. Papulla meni pienissä aikuisissa ihan hyvin, mutta tosiaan parempaakin esiintymistä siltä on nähty... Tulokseksi tuli PUN1 n.20 (?) pienestä aikuisesta! :)

BIS-kehässä oli kuusi koiraa ja viisi sijoitettiin. Siinä sain paremmin tuotua Papun liikkeen esiin, kun kehä oli suurempi. Siinäkin hienosti Papu sijoittui neljänneksi ja näin ollen koko päivän tulokseksi tuli upea JH2 & PUN1 BIS4. 

Palkinnot:
JH2: suklaapatukka, pallo, 2x herkkupussi, 2x herkkutikku.
PUN1 BIS4: M&M lahjakortti 5e, 2xherkkupussi, suklaapatukka, siankorva, 3x herkkutikku, vinkulelu, luu, matkaruokakippo.

Eli kivat palkinnotkin, vaikka olishan ruusukkeet ja poksutkin ollut kivoja kokoelmiin mutta eij... (;

3 kommenttia:

  1. Vau! Onnee, teillä meni tosi hienosti. Me ei ikinä sijotuta, kun täällä on mätsäreissä aina about 100 koiraa ja enemmänkin. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Onhan Lassi ollut BIS3:kin.... ;) (vai neljä)

    VastaaPoista