lauantai 19. helmikuuta 2011

Kaikenmaailman kuulumisia :)

Miten olin ihan unohtanut laittaa tänne Papun ja Bertan uuden kimppakuvan... ;o No, nyt on aika korjata asia! Bertta se vaan kasvaa....kasvaisipa Papun karva yhtä nopeaa tahtia :D

Tänään siistinkin Papun korva- ja tassukarvat. Tunti siihen meni, mutta tulos on ihan hyvä siihen nähden että 'trimmasin' sen ekaa kertaa. Ehkä hieman lyhyeksi meni, mutta parin viikon kuluttua karvat näyttävät varmaan jo paremmilta ja Papu on kaunis! <3 
vertauskuva. Kyllä on vissi ero! :)



Tänään oltiin Papun kanssa myös ekaa kertaa pyörälenkillä! :) Poika ylitti mun odotukset ihan totaalisesti, ei vetänyt lainkaan vaan sipsutti kauniisti vieressä! Aina välillä haisteli ja pissaili, jolloin vain hiljennettiin tahtia. (: Hienosti meni, kyllä olen ylpeä! Ensi viikolla olisi tarkoitus myös ostaa juoksuvyö ja istuintyyny, jumppaidean sain täältä.

No kyllä siitä vähän lähti!








Ainiin! Ei ne asiat vielä tähän loppunut (;  Pari päivää sitten oltiin Bertan ja Jullen kanssa Meirän hallissa, vihdoinkin sain kuvaajan agilityyn! :D Tosin treenit meni aikalailla penkin alle, vauhti oli jossain ihan hukassa. Ja sitä myös mietin, että miten tuo A:n alastulo menee noin vaikeasti... No joka tapauksessa, pakko se on välillä tännekin agivideoo laittaa tasosta huolimatta joten tässä teille lauantai-illan naurut; olkaa hyvät!

                                                  (c) Juliana

3 kommenttia:

  1. Vautsi. Tosi hienosti menee. Sit kun joskus tuun teille nii mennää tonne halliin :> Vai onks se vaan jäsenille ? Mut jokatapauksessa kivasti teillä sujuu :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Kyllä sinne pääsee

    VastaaPoista
  3. Hyvä te! Ihanaa kun kirjottelet useasti! Ja jos tuo A menee kovinkin vaivalloisesti niin kannattaa kattoa että onko kipua tai lihasjäykkyyttä, voi olla että se aristelee kun on tuommoinen asentokin alastulossa.

    VastaaPoista