tiistai 15. helmikuuta 2011

Ulkoilua pakkasessa.

Tänään vietettiin laiskuripäivää Papun kanssa, minä en mennyt kouluun kun oli liikuntapäivä ja mittari näytti -24 astetta. Siispä oli kivasti aikaa olla koko päivä Papun kanssa.


Lähdettiin Papun kanssa puoli kaksitoista Meirän halliin. Tarkoitus oli saada kuvaajakin paikalle, mutta ei sitten saatukaan. Oli siis tyydyttävä pelkkään treeniin ilman todistusaineistoa. Papu oli erityisen hidas ja epäkiinnostunut, joten oltiin hallilla vain puolisen tuntia ja puolet siitäkin oli TOKOilua, vaikkei sitä oikeastaan harrastetakaan. Papu oli tosi stressaantunut muista koirista johtuen, oikein hilseili ja karvaakin lähti... Lähdettiin siis raikkaaseen ulkoilmaan puolen tunnin reippaalle lenkille :)

Hihnakäyttäytymisessä on tapahtunut suurta edistystä! Enää Papu ei vedä lainkaan, ennen se oli pahana tapana, koska pentuaikoina se käytti flexiä, itse en silloin tajunnut ettei olisi kannattanut... Ainoa lenkkeilyasia, jota pitää hioa on ohitukset. Kun ihminen, pyöräiliä ja lastenvaunut yms tulee vastaan niin Papu ei ole huomaavinaankaan, mutta kun vastaan tulee koira niin kiinnostus herää ja silloin alkaa jonkinmoinen veto. Siinäkin tapahtunut edistystä, mutta "ohita"- käskyllä varmaan kuukauden päästä asiat on jo paljon paremmin. 

Kotona Papu pääsi vielä oikein malliksi. :) Pihalla oli ihanan raikas ja aurinkoinen sää, joka olisi ollut ovi täydellisiin kuviin, mutta ei sitten jaksanut niin hirveästi panostaa... Joitakin kuvia kuitenkin julkaisin Petsieen, pistetäänpäs tännekin (:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti